Posa't en contacte

Empleni el formulari i ens posarem en contacte.

Formulari de contacte enviat! Ens posarem en contacte aviat.
Captcha Incorrecte!
Formulari de contacte no enviat! (Error intern)


Per verificar que no ets un robot, selecciona el resultat de 2 + 6

0
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Al apretar "enviar" estàs declarant que has llegit i acceptes la Política de Confidencialitat i Protecció de Dades.

X

Política de confidencialitat i protecció de dades

1 Dades del responsable del fitxer i de contacte de DPO

● Identitat: Ormetal Aluminis SLU
● Adreça i codi postal: Llevant, 7 - 17458
● Telèfon: 972 476 127
● Correu electrònic: ormetal@ormetal.es
● Dades de contactes del DPO: Margarita

2 Finalitats del tractament

Li informem que les dades que ens faciliti a través de qualsevol medi (pàgina web, correu electrònic, formularis en paper i/o qualsevol altre document) seran incorporades en un fitxer titularitat de ORMETAL ALUMINIS SLU degudament registrat a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).

ORMETAL ALUMINIS SLU tractarà la informació que ens proporcionin les persones interessades amb les finalitats següents:

• Gestionar qualsevol tipus de sol·licitud, suggeriment o petició sobre els nostres serveis que ens formulin les persones interessades.

• Enviar-li comunicacions sobre novetats, productes o serveis. Les persones interessades podran donar-se de baixa d'aquestes comunicacions en el correu electrònic ormetal@ormetal.es.

• Gestionar els Currículums Vitae (CV) rebuts dels candidats a través de qualsevol forma de contacte que es posi a disposició de l'usuari a través d'aquesta pàgina web amb la finalitat de participar en els processos de selecció i reclutament de ORMETAL ALUMINIS SLU. Vostè autoritza expressament a ORMETAL ALUMINIS SLU al tractament de les vostres dades per aquesta finalitat. ORMETAL ALUMINIS SLU tractarà les vostres dades i la informació que heu aportat per als processos de selecció de forma estrictament confidencial, adoptant les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració i/o accés no autoritzat. ORMETAL ALUMINIS SLU podrà conservar el seu CV durant el termini màxim d'un any. En finalitzar aquest termini procedirà a la seva destrucció en compliment del principi de qualitat de dada.

Criteris de conservació de les dades Durant el temps que sigui necessari per complir les finalitats descrites anteriorment.

3 Legitimació

La base legal per al tractament de les dades és el consentiment de les persones interessades per la tramitació i gestió de qualsevol sol·licitud d'informació o consulta sobre els nostres serveis, així com per a l'enviament de comunicacions sobre productes o serveis realitzats per ORMETAL ALUMINIS SLU.

4 Destinataris

No se cedeixen dades de caràcter personal a tercers, llevat disposició legal. Tampoc es realitzen transferències internacionals de dades a tercers països.

5 Procedència

Les dades de caràcter personal s'obtenen directament de les persones interessades.

No es tracten dades especialment protegides.

6 Drets

Dret d'accés, rectificació i supressió: Les persones interessades tenen dret a obtenir confirmació sobre si ORMETAL ALUMINIS SLU està tractant dades personals que els concerneixi o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la supressió quan, entre altres causes, les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat que es van recollir.

Dret a la limitació i oposició: En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades que, en aquest cas, només es conservaran per a l'exercici o defensa de reclamacions. En circumstàncies determinades i per causes relacionades amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. ORMETAL ALUMINIS SLU deixarà de tractar les dades, exceptuant motius legítims imperiosos, o l'exercici o defensa de possibles reclamacions.

Aquests drets podran ser exercitats a través de qualsevol medi de comunicació davant d'ORMETAL ALUMINIS SLU, a l'adreça indicada a l'apartat 2 d'aquest avís legal, adjuntant una fotocòpia del DNI del titular de les dades o en el correu electrònic ormetal@ormetal.es

7 Actualitzacions i modificacions

ORMETAL ALUMINIS SLU es reserva el dret de modificar i/o actualitzar la informació sobre protecció de dades quan sigui necessari per al correcte compliment del Reglament de protecció de dades. Si es produís alguna modificació, el text nou seria publicat en aquesta pàgina, des d'on es podrà tenir accés a la política actual. En cada cas, la relació amb els usuaris es regirà per les normes previstes en el moment precís en què s'accedeixi al web.

8 Canal de comunicació i suport

Les persones interessades podran comunicar a ORMETAL ALUMINIS SLU qualsevol dubte sobre el tractament de les seves dades de caràcter personal o interpretació de la nostra política a l'adreça ormetal@ormetal.es

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, entenem que accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies navegi aquí

Accepto